Programma gemist?

Bloed gemist?

06-08-2015 21:20

Bloed - Bloed

zweet en snaren (seizoen 2),Broers Martin en Nico, beiden trombonist, keren voor een gastoptreden terug naar hun eerste orkest in Twente. Welke kleermaker mag de nieuwe pakken voor de mannelijke orkestleden maken?Meer De trompettisten, de trombonisten en al die andere blazers in het Concertgebouworkest, vaak hebben ze hun muzikale roots in een plaatselijk harmonieorkest. Dat geldt ook voor de broers Martin en Nico, beiden trombonist, die voor een gastoptreden terugkeren naar hun eerste orkest in Twente. Ondertussen lopen kleermakers de deur van het kantoor van het Concertgebouw in Amsterdam plat: wie mag de nieuwe pakken voor de mannelijke orkestleden maken?Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bloed gemist

zweet en snaren (seizoen 2),Uitzending gemist van Bloed, zweet en snaren (seizoen 2)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en snaren (seizoen 2), uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en snaren (seizoen 2) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!