Programma gemist?

Echo's van Angst gemist?

09-08-2015 17:47

Echo's van Angst - Echo's van Angst

Naima is een Marokkaanse vrouw in Spanje die te maken heeft met ernstige discriminatie door haar omgeving. Als haar belagers worden veroordeeld, wordt de situatie in de buurt alleen maar erger.Meer In deze Spaanse documentaire zien we de Marokkaanse Naima. Zij woont met haar 8-jarige dochter in Spanje. Naima wordt vanwege haar afkomst al geruime tijd racistisch bejegend door een groep mensen in haar buurt, bezoekers van een bar naast haar woning. Na enkele maanden besluit ze, met hulp van SOS Racisme, een aanklacht in te dienen. Haar belagers worden veroordeeld, maar daarmee houdt de discriminatie niet op. Integendeel. Vanaf dat moment verspreiden haar belagers valse geruchten over Naima, waardoor ook enkele van haar buren zich tegen haar keren.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Echo's van Angst gemist

Uitzending gemist van Echo's van Angst? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Echo's van Angst, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Echo's van Angst gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Echo's van Angst? Hier kun je alle uitzendingen van Echo's van Angst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!