Programma gemist?

Achter de voordeur gemist?

11-08-2015 19:00

Achter de voordeur - Achter de voordeur

Henri Hageman uit Kootstertille heeft een leidinggevende functie. Na een reorganisatie krijgt hij steeds meer moeite met de manier waarop hij leiding moet geven. Hij belandt in een burn-out.Meer Henri Hageman uit Kootstertille. Henri heeft een leidinggevende functie bij een grote zorginstelling. Na een reorganisatie krijgt hij steeds meer moeite met de manier waarop hij leiding moet geven. Alles moet sneller en goedkoper, het draait steeds meer om geld en niet om mensen. Door de vele frustraties belandt hij uiteindelijk in een burn-out. Tijdens zijn herstelperiode besluit Henri niet meer terug te keren naar zijn oude werk. Hij en zijn vrouw Claudia zijn beiden grote dierenliefhebbers en op het Friese platteland kunnen zij een oud dierenasiel kopen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Achter de voordeur gemist

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook?

Uitzending gemist van Achter de voordeur? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de voordeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!