Programma gemist?

Achter de voordeur gemist?

12-08-2015 18:55

Achter de voordeur - Achter de voordeur

Gerben is geboren en getogen in Lochem. Zijn ouders scheiden als hij zes is. Zijn moeder beschuldigt zijn vader van incest. Op zijn zestiende komt hij er achter dat het incestverhaal niet klopt.Meer Gerben te Hennepe in Lochem. Gerben is geboren en getogen in Lochem. Zijn ouders gaan scheiden als hij pas zes jaar is. Zijn moeder beschuldigt zijn vader van incest en Gerben mag hem niet meer zien. Een paar jaar later overlijdt zijn moeder ten gevolge van overmatig drankgebruik en Gerben komt terecht in een pleeggezin. Op zijn zestiende komt hij er achter dat het incestverhaal over zijn vader niet klopt. Op zijn achttiende besluit hij terug te gaan naar Lochem. Gerben raakt in een persoonlijke crisis en vraagt zich af wat hij moet doen om het hoofd boven water te houden.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Achter de voordeur gemist

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook?

Uitzending gemist van Achter de voordeur? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de voordeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!