Programma gemist?

Bloed gemist?

13-08-2015 21:15

Bloed - Bloed

zweet en snaren (seizoen 2),In deze realityserie maken we na twee jaar opnieuw kennis met de mensen van het Koninklijk Concertgebouworkest.Meer Contrabassist Dominic Seldis is nerveus omdat hij een complex hedendaags stuk gaat spelen dat opgenomen zal worden. Recording engineer Everett Porter speelt een hoofdrol bij het maken van de opnames. Fluitiste en muzikale duizendpoot Emily Beynon speelt al heel lang voor het Concertgebouworkest maar heeft nog steeds geregeld plankenkoorts. En dat is ook niet zo gek, want als musicus moet je je iedere week weer bewijzen ook al speel je al twintig jaar voor het orkest, zoals Emily zelf zegt.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bloed gemist

zweet en snaren (seizoen 2),Uitzending gemist van Bloed, zweet en snaren (seizoen 2)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en snaren (seizoen 2), uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en snaren (seizoen 2) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!