Programma gemist?

2Doc: Poetin gemist?

13-08-2015 23:50

2Doc: Poetin - 2Doc: Poetin

Rusland en het westen,George W. Bush en Poetin ontmoetten elkaar in juni 2001 voor het eerst. Hoe 9/11 de relatie tussen Rusland en het Westen beïnvloedt en hoe Poetin de leidende zakenmensen onder controle krijgt.Meer George W. Bush en Poetin ontmoetten elkaar in juni 2001 voor het eerst. Hoe 9/11 de relatie tussen Rusland en het Westen beïnvloedt en hoe Poetin de Oligarchen, de leidende zakenmensen, onder controle krijgt. Colin Powell and Condoleezza Rice herinneren zich vooral hun ongemak tijdens de ontmoeting met Poetin. Maar Rice vertelt ook dat Poetin drie maanden voor 9/11 Bush waarschuwt voor Pakistan, Afghanistan en de Taliban. Poetin vertelt hoe hij na 9/11, zijn collega's ervan heeft overtuigd dat zij de kant van het Westen moeten kiezen. De Russische minister van Defentie, Sergei Ivanov, verhaalt hoe de Taliban in het geheim aanbood de krachten met Rusland te verenigen. Een aanbod dat hij afsloeg. Aan het thuisfront stelt Poetin zich in toenemende mate autoritair op. De toenmalige Russische premier, Mikhail Kasyanov, herinnert zich een vergadering waar de aanwezige Oligarchen bijna van angst onder de tafel kropen. Mikhail Khodorkovsky, destijds de rijkste man van Rusland, beschrijft hoe hij een van Poetins adjudanten van corruptie beschuldigt en zelf eindigt in de gevangenis.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Poetin gemist

Rusland en het westen,Uitzending gemist van 2Doc: Poetin, Rusland en het westen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Poetin, Rusland en het westen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Poetin, Rusland en het westen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Poetin? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Poetin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!