Programma gemist?

Achter de voordeur gemist?

17-08-2015 18:57

Achter de voordeur - Achter de voordeur

Koos van den Berg woont samen met zijn echtgenoot Piet bij een van de drukste kruispunten in Amsterdam. Op een dag komt er iets onverwachts op zijn pad.Meer Koos van den Berg woont samen met zijn echtgenoot Piet bij een van de drukste kruispunten in Amsterdam. Op een dag komt er iets onverwachts op zijn pad. Twee vriendinnen van hem vragen of hij donorvader wil worden van hun kind. Na rijp beraad besluit hij om het te doen. In december 1997 wordt dochter Cleo geboren. Koos is in tranen als hij haar voor het eerst in zijn armen houdt. Gaandeweg groeit hij in zijn rol als vader. Nu is Cleo een mooie dame van zestien jaar. Vader en dochter zien elkaar wekelijks. Van beroep is Koos gemeenteambtenaar maar in zijn vrije tijd kruipt hij echter het liefst in de huid van zijn alter-ego Coco Coquette.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Achter de voordeur gemist

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook?

Uitzending gemist van Achter de voordeur? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de voordeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!