Programma gemist?

Black Mirror gemist?

17-08-2015 22:48

Black Mirror - Black Mirror

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk.Meer Jamie Slater is een mislukte komiek die het stemmetje en de bewegingen van een blauwe, geanimeerde beer genaamd Waldo doet. Als Waldo interviewt hij politici en bekende personen die in de veronderstelling zijn dat het interview voor een kinderprogramma is, terwijl het in werkelijkheid om grove humor voor volwassenen gaat. Aangezien Waldo erg populair is willen de producenten een vervolg, Salter heeft zijn twijfels. Als een politicus vanwege een seksschandaal opstapt komen er tussentijdse verkiezingen in het stadje Stentonford. De producent van Waldo, Jack Napier, stelt voor om Waldo mee te laten doen aan die verkiezingen.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Black Mirror gemist

Drama over de duistere kanten van het menselijk bestaan in het technologisch tijdperk

Uitzending gemist van Black Mirror? Hier kun je alle uitzendingen van Black Mirror kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!