Programma gemist?

Achter de voordeur gemist?

20-08-2015 18:55

Achter de voordeur - Achter de voordeur

In 1993 komt de jonge Nigeriaanse zakenman Godian Ejiogu voor 3 maanden naar Nederland om vlieglessen te nemen. Nu is hij getrouwd, heeft 3 leuke kinderen en woont in een keurige straat in Hoofddorp.Meer In 1993 komt de jonge Nigeriaanse zakenman Godian Ejiogu voor drie maanden naar Nederland om vlieglessen te nemen. Bij een van de lessen hapert er iets in het vliegtuig en hij is doodsbang dat hij neerstort. Hij belooft God zijn leven aan Hem te wijden als hij veilig op de grond terug zal keren. Het vliegtuig landt veilig op het vliegveld en dus zal Ejiogu zijn belofte nakomen. Hij gaat theologie studeren en begint aan de priesteropleiding. Na jaren opleiding en een leven in eenzaamheid ontmoet hij plotseling de vrouw van zijn leven. Nu is hij getrouwd, heeft drie leuke kinderen en woont in een keurige straat in HoofddorpMinder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Achter de voordeur gemist

Achter iedere voordeur zit een verhaal. Maar weten de buren dat ook?

Uitzending gemist van Achter de voordeur? Hier kun je alle uitzendingen van Achter de voordeur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 75
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!