Programma gemist?

Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist?

23-08-2015 16:26

Het Beste van 10 jaar Vals Plat - Het Beste van 10 jaar Vals Plat

Portretten van Son Slot en Cemal en Emine.Meer -Portret van karaoke-artiest Son Slot, die in een hagelwit cowboypak optreedt. Zijn specialiteit is soft country. Zijn optredens zeggen ook alles over zijn leven. Aan de ene kant is hij de rauwe cowboy, aan de andere kant heeft hij een zacht karakter en is hij slachtoffer van onrecht. Zijn vrouw is drie jaar geleden door de buurvrouw in elkaar geslagen en overleed een dag later aan een hersenbloeding. Regie: Ko van Reenen. -Cemal en Emine, beiden van Turkse afkomst, zijn al 48 jaar getrouwd. Cemal is een gastarbeider van de eerste generatie en samen hebben ze vijf kinderen. Eigenlijk zou hij nu met zijn vrouw Emine van het leven willen genieten. Maar zij lijdt aan Alzheimer. De rollen lijken nu omgedraaid. Jarenlang zorgde zij voor haar man. Nu zorgt Cemal met grote liefde voor Emine, die meestal in een eigen wereld leeft. Zelfs het koken, dat altijd het domein was van zijn vrouw, moet hij nu overnemen. Regie: Gulsah Dogan.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist

Uitzending gemist van Het Beste van 10 jaar Vals Plat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Beste van 10 jaar Vals Plat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Beste van 10 jaar Vals Plat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste van 10 jaar Vals Plat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!