Programma gemist?

NOS: Koninginnedag gemist?

30-04-2010 09:48

NOS: Koninginnedag - Aflevering 5

Liveverslag van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Zeeland. Dit jaar staan het plaatsje Wemeldinge en de hoofdstad Middelburg op het programma. Het koninklijk gezelschap wordt om 10.00 uur in Wemeldinge ontvangen door Commissaris van de koningin Karla Peijs en burgemeester Siebe Kramer. In het dorp is een feestelijke route uitgezet waarlangs de koninklijke familie kennismaakt met het dorp, haar tradities, haar inwoners en haar Oranjevereniging. Iedere vijf jaar is het op Koninginnedag groot feest in Wemeldinge. Een festijn in aanwezigheid van koningin Beatrix en haar familie is extra bijzonder. Om 12.00 uur arriveert de familie van Oranje in Middelburg, waar zij wordt ontvangen door burgemeester Koos Schouwenaar. Tal van activiteiten zijn georganiseerd in de stad om de dag te vieren. Het bezoek wordt om 13.00 uur afgesloten met een dankwoord door de koningin en het aansnijden van de taart door een lid van de koninklijke familie. Het belooft een oranjegezinde Koninginnedag te worden met veel Zeeuwse tradities. Astrid Kersseboom presenteert voor deze speciale gelegenheid vanuit een tijdelijke studio in het Provinciehuis Middelburg. Schrijver en columnist Bas Heijne zit als gast aan haar zijde. Hoogtepunt tussen 11.00 uur en 12.00 uur, de tijd waarin het koninklijk gezelschap zich verplaatst van Wemeldinge naar Middelburg, is de uitslag van de Koninginnedag enquête. Astrid Kersseboom vertelt samen met Bas Heijne hoe het Nederlandse volk denkt over het koningshuis en onze monarchie. Presentatie: Astrid Kersseboom.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS: Koninginnedag gemist

NOS: Koninginnedag 2008

Uitzending gemist van NOS: Koninginnedag? Hier kun je alle uitzendingen van NOS: Koninginnedag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!