Programma gemist?

Bloed gemist?

27-08-2015 21:16

Bloed - Bloed

zweet en snaren (seizoen 2),We nemen afscheid van Mariss Jansons en maken kennis met de Italiaan Daniele Gatti, met ingang van seizoen 2016-2017 de nieuwe chef-dirigent van het Concertgebouworkest.Meer In deze realityserie maken we na twee jaar opnieuw kennis met de mensen van het Koninklijk Concertgebouworkest. Voor deze aflevering geldt: De koning is dood, lang leve de koning! We nemen afscheid van Mariss Jansons en maken kennis met de Italiaan Daniele Gatti, met ingang van seizoen 2016-2017 de nieuwe chef-dirigent van het Concertgebouworkest. Gatti staat bekend als een indrukwekkend 'muzikaal brein' dat partituren zo volledig in zijn hoofd heeft dat hij ze in principe niet nodig heeft tijdens concerten. Samen met Gatti reizen we naar diens geliefde thuisstad Milaan. Hier vertelt hij hoe hij muzikaal gevormd is, zowel op het conservatorium dat hij bezocht, als door zijn bezoeken aan - en optredens in - het befaamde Teatro alla Scala.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Bloed gemist

zweet en snaren (seizoen 2),Uitzending gemist van Bloed, zweet en snaren (seizoen 2)? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bloed, zweet en snaren (seizoen 2), uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bloed, zweet en snaren (seizoen 2) gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bloed? Hier kun je alle uitzendingen van Bloed kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!