Programma gemist?

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist?

05-05-2010 20:30

NOS Bevrijdingsdag 2010 - Aflevering 4

De Nationale Viering van de Bevrijding wordt traditioneel afgesloten met een concert op de Amstel in Amsterdam, in aanwezigheid van koningin Beatrix. Het 5 mei-concert wordt dit jaar verzorgd door Het Limburgs Symfonie Orkest onder leiding van Ed Spanjaard. Verder zorgen de Nederlandse sopraan Eva-Maria Westbroek en opera/operettezangeres Marjon Lambriks voor een bijzonder optreden met het orkest. Marjon Lambriks nam in 2009 afscheid van de Nederlandse podia, maar treedt speciaal op 5 mei op. Daarnaast is het bijzonder dat artiesten, die normaal in een ander genre zingen, tijdens het 5 mei-concert licht klassieke werken vertolken. Dit jaar valt deze eer aan Edsilia Rombley en Freek Bartels. De live registratie wordt voorafgegaan door een samenvatting van de hoogtepunten van de dag. Presentator Rob Trip verzorgt vanuit Amsterdam een live interview met minister van staat Wim Kok, die eerder die dag de 5mei-lezing gaf. Presentatie: Brecht van Hulten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

NOS Bevrijdingsdag 2010 gemist

Liveprogramma vanaf de Amstel in Amsterdam rond de nationale viering van de Bevrijding. Het eerste deel van deuitzending geeft een overzicht van de activiteiten rondom de viering van Bevrijdingsdag in het hele land. In het tweededeel is het 5 meiconcert op de Amstel, de traditionele afsluiting van Bevrijdingsdag, te zien. Brecht van Hultenspreekt onder andere met Wim van de Donk, die dit jaar de 5 mei-lezing verzorgt. Presentatie: Brecht van Hulten.

Uitzending gemist van NOS Bevrijdingsdag 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Bevrijdingsdag 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!