Programma gemist?

2Doc: Poetin gemist?

27-08-2015 23:54

2Doc: Poetin - 2Doc: Poetin

Rusland en het westen,De spanning loopt op wanneer Rusland in 2008 een oorlog tegen de Amerikaanse bondgenoot Georgië begint. Een interview met Russisch president Dmitry Medvedev en Georgisch president Mikhail Saakashvili.Meer De spanning loopt op wanneer Rusland in 2008 een oorlog tegen de Amerikaanse bondgenoot Georgië begint. Een interview met de Russische president Dmitry Medvedev en Georgische president Mikhail Saakashvili. Een diepte interview met de Russische president Dmitry Medvedev en Georgische president Mikhail Saakashvili over de noodzaak van deze oorlog. Aan het conflict gingen intense onderhandelingen vooraf. President Bush probeerde het NATO lidmaatschap voor Georgië te regelen. Hij werd echter buitenspel gezet door Frankrijk en Duitsland, die vastbesloten waren om Rusland niet te provoceren. Toen de oorlog begon stond Washington voor een dilemma. Condoleezza Rice en Robert Gates (Defensie) vertellen wat er gebeurde toen Bush overwoog grondtroepen te sturen om de hoofdstad van Georgië te redden. Dat laat zien hoe het conflict bijna een oorlog veroorzaakt tussen twee nucleaire supermachten.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Poetin gemist

Rusland en het westen,Uitzending gemist van 2Doc: Poetin, Rusland en het westen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Poetin, Rusland en het westen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Poetin, Rusland en het westen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Poetin? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Poetin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!