Programma gemist?

Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist?

30-08-2015 16:26

Het Beste van 10 jaar Vals Plat - Het Beste van 10 jaar Vals Plat

Portretten van Henk Boxem en Güzel Vroom-Akgül.Meer Een portret van Henk Boxem, een 62-jarige muzikant uit de Achterhoek, die in een camper achter zijn huis woont. Henk heeft al vier jaar geen elektriciteit meer, vanwege niet betaalde rekeningen. Dat maakt hem ook niet uit, want een leven zonder elektriciteit blijkt goed mogelijk. Mijn leven is niet huisje-boompje-beestje, maar ik ben wel gelukkig', zegt hij. Zijn leven is ook niet bepaald standaard. Zijn huis staat tot de nok toe vol met spullen. Henk maakt dagelijks muziek bij de ingang van Intratuin, om een bron van inkomsten te hebben. Regie: Marcel Ouddeken. Güzel Vroom-Akgül (46 jaar) heeft een indrukwekkende carrière als bodybuildster achter de rug: Nederlands Kampioen, Europees Kampioen, Wereldkampioen. In het dorpje Gendt runt zij samen met haar man Jan Vroom (ook bodybuilder) een sportschool. De zaak is haar leven en Güzel is erg trots op wat zij allemaal bereikt heeft. Güzel ziet er uit als een heel krachtige vrouw, maar zelf voelt ze zich niet zo. Van binnen is ze diep ongelukkig. Ze heeft een zeer bewogen leven achter de rug. Op haar veertiende werd zij door haar moeder naar Turkije ontvoerd en uitgehuwelijkt. De dag na het huwelijk vertrok het gezin (zonder haar, zij bleef achter in Turkije met haar man) per auto naar Nederland. Een verschrikkelijk drama voltrok zich op de weg. Door een auto-ongeluk kwamen haar vader en twee zussen om het leven. Over haar leven schreef Güzel een boek. Regie: Fadime Demir.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist

Uitzending gemist van Het Beste van 10 jaar Vals Plat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Beste van 10 jaar Vals Plat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Beste van 10 jaar Vals Plat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste van 10 jaar Vals Plat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!