Programma gemist?

Het Lagerhuis 2010 gemist?

26-05-2010 21:20

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 2

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer Verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Maxime Verhagen (CDA) en Femke Halsema (GroenLinks) nemen het tegen elkaar op in een debat. In de aflevering komen onder andere de volgende stellingen aan bod: -GroenLinks-lijsttrekker Femke Halsema verdedigt tegenover het panel de stelling: De kilometerheffing voor automobilisten moet er komen'. Het CDA is hier tegen en GroenLinks is voor. -CDA'er Maxime Verhagen verdedigt in het debat met het panel de stelling: Nederland heeft meer kerncentrales nodig. Het CDA is hier voor en GroenLinks is tegen. -Verhagen en Halsema voeren een 1-op-1 debat over de stelling: Handen af van de hypotheekrenteaftrek. Het CDA is hier voor en GroenLinks is tegen. Presentatie: Paul Witteman.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Lagerhuis 2010 gemist

Het populaire VARA-debatprogramma 'Het Lagerhuis'staat vier afleveringen lang inhet teken van de Tweede Kamer verkiezingen. In 'Het Lagerhuis' debatteren panelleden met elkaar aan de hand vanstellingen.Onder andere gaan fractievoorzitters van verschillende politieke partijen het debat aan. Depresentatie is in handen van Paul Witteman.

Uitzending gemist van Het Lagerhuis 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Het Lagerhuis 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!