Programma gemist?

Op eigen kracht gemist?

28-08-2009 19:25

Op eigen kracht - Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward

Documentaire. Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg de CAPaward uit handen van minister-president Balkenende. Met de overwinning werd Monique de derde Ambassadeur Onbeperkt NL. Haar speerpunten zijn arbeidsparticipatie, toegankelijkheid en empowerment (eigen kracht). Eigen kracht is wat je nodig hebt om zelfredzaam door het leven te gaan. Monique reist op uitnodiging van het Liliane Fonds af naar Bangladesh. Samen met Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds en presentator van de CAPawards, blikt ze terug op haar ambassadeurschap en laat ze de kijker zien hoe het Liliane Fonds gehandicapte kinderen in een van de armste landen ter wereld helpt om 'op eigen kracht' te leven. Sinds 2006 wordt jaarlijks een Ambassadeur Onbeperkt NL gekozen, een initiatief van het Revalidatiefonds, gekoppeld aan een aantal programma's van Lucille Werner. Afl.: Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward. Met de overwinning werd Monique de derde Ambassadeur Onbeperkt NL. Samen met Jaap Jongbloed blikt ze terug op haar ambassadeurschap..
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Op eigen kracht gemist

Monique Wijnen won in augustus 2008 de gouden CAPaward tijdens het programma Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008, waarbij deelnemers lieten zien hoe zij hun handiCAP hadden omgezet in CAPabilities. Monique kreeg deCAPaward uit handen van minister president Balkenende. Met de overwinning werd Monique de derde Ambassadeur OnbeperktNL. Haar speerpunten zijn arbeidsparticipatie, toegankelijkheid en empowerment (eigen kracht). Eigen kracht is wat jenodig hebt om zelfredzaam door het leven te gaan. In de documentaire OP EIGEN KRACHT reist Monique op uitnodiging vanhet Liliane Fonds af naar Bangladesh. Samen met Jaap Jongbloed, ambassadeur van het Liliane Fonds en presentator van deCAPawards, blikt ze terug op haar ambassadeurschap en laat ze de kijker zien hoe het Liliane Fonds gehandicaptekinderen in een van de armste landen ter wereld helpt om 'op eigen kracht' te leven. Sinds 2006 wordt jaarlijks eenAmbassadeur Onbeperkt NL gekozen, een initiatief van het Revalidatiefonds, gekoppeld aan een aantal programma's vanLucille Werner. De TROS zond eerder onder meer Mis(s) Verkiezing 2006 en 2007 en Aan talent geen gebrek: uitreikingCAPawards 2008 uit. Vanavond om 21.30 uur zendt de TROS op Nederland 1 'Aan talent geen gebrek: uitreiking CAPawards2009' uit. De winnaar of winnares van deze editie krijgt wederom een jaarcontract bij het Revalidatiefonds in Bunnik.Als Ambassadeur Onbeperkt NL zet hij of zij zich een jaar lang in om belangrijke politieke- en sociaal-maatschappelijke spelers in beweging te brengen om hun bijdrage te leveren aan een samenleving waarin iedereen kanmeedoen.

Uitzending gemist van Op eigen kracht? Hier kun je alle uitzendingen van Op eigen kracht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!