Programma gemist?

2Doc: Beyond My Walls gemist?

02-09-2015 13:55

2Doc: Beyond My Walls - 2Doc: Beyond my walls

Neske Beks is internet-, smartphone-, en met 2800+ Facebookvrienden vooral ook Facebookverslaafd en ontrafelt de grenzen van haar online en offline leven. Wat levert Facebook op? En wat neemt het af?Meer Filmmaker, performancekunstenaar, schrijver en Facebookverslaafde Neske Beks leidt een gelukkig, druk leven, continu vergezeld door haar smartphone waardoor ze 24/7 toegang heeft tot internet, mail, Whatsapp en haar 2800+ Facebookvrienden. Haar eerste kennismaking met Facebook weet ze nog goed: liefde op het eerste gezicht met het sociale netwerk dat onbeperkte vriendschap en eindeloos delen belooft. Dit alles past perfect in haar privéwereld; een wereld die werk, theater, schrijven en sociale leven bij elkaar brengt. Totdat haar leven van de een op de andere dag radicaal verandert door een ongeluk. Als Neske zich probeert aan te passen aan deze nieuwe realiteit, beseft ze dat ze met bijna iedereen om haar heen het contact heeft verloren en in een zeepbel heeft geleefd. Wat is eigenlijk de waarde van vriendschap, zowel on- als offline? Ze ontrafelt de grenzen van haar online en offline leven. Wat levert Facebook op? En wat neemt het af?Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Beyond My Walls gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Beyond My Walls gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Beyond My Walls? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Beyond My Walls kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!