Programma gemist?

Het Lagerhuis 2010 gemist?

02-06-2010 21:20

Het Lagerhuis 2010 - Aflevering 3

Debatprogramma in het teken van de Tweede Kamer-verkiezingen. Elke week nemen twee lijsttrekkers plaats in de groene bankjes om aan de hand van stellingen te debatteren met de panelleden én elkaar. Te gast: Job Cohen (PvdA) en Mark Rutte (VVD). Lijsttrekkers Job Cohen van de PvdA en Mark Rutte van de VVD gaan in debat met elkaar én met de panelleden. De PvdA en de VVD zijn de grootste partijen in de peilingen en het belooft een spannende 'strijd' te worden tussen twee premierskandidaten. Het debat tussen Job Cohen en Mark Rutte wordt live uitgezonden vanuit het Werkteater in Amsterdam. Onder de panelleden bevinden zich een aantal oudgedienden als Henk Bres en een aantal jeugdige debaters zoals Jacky Stevens van de PVV. Politici en panelleden nemen met een 'linkse' politieke visie en met een 'rechtse' politieke visie deel aan het debat. Zij debatteren in deze uitzending onder meer over de volgende stellingen: -Het toptarief is een jaloeziebelasting. Immigranten hebben de eerste tien jaar geen recht op bijstand. -De crisis komt van rechts. Presentatie: Paul Witteman.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Lagerhuis 2010 gemist

Het populaire VARA-debatprogramma 'Het Lagerhuis'staat vier afleveringen lang inhet teken van de Tweede Kamer verkiezingen. In 'Het Lagerhuis' debatteren panelleden met elkaar aan de hand vanstellingen.Onder andere gaan fractievoorzitters van verschillende politieke partijen het debat aan. Depresentatie is in handen van Paul Witteman.

Uitzending gemist van Het Lagerhuis 2010? Hier kun je alle uitzendingen van Het Lagerhuis 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!