Programma gemist?

Alles draait om geld gemist?

05-06-2010 18:55

Alles draait om geld - Aflevering 9

Infotainment magazine over de psychologie achter geld en financiën. In elke aflevering wordt ook de beleving van geld besproken met emotie-econoom Henriëtte Prast, hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg. -Te gast is Kilian Wawoe. Hij is begin dit jaar opgestapt bij een grote Nederlandse bank, omdat hij niet meer tegen de bonuscultuur kon. -Moeten leerlingen geld krijgen voor het halen van goede cijfers? In deze uitzending wordt hierover gepraat met een aantal deskundigen en Annemarie van Gaal en Maarten van Rossum geven hun commentaar. -Wat kost het maken en uitzenden van commercials (bijvoorbeeld tijdens de rust van de finale van het WK Voetbal) en hoe zien wij dat als consumenten terug in de prijs van producten? Presentatie: Astrid Joosten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alles draait om geld gemist

Uitzending gemist van Alles draait om geld? Hier kun je alle uitzendingen van Alles draait om geld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!