Programma gemist?

Alles voor je kind gemist?

03-09-2015 22:15

Alles voor je kind - Alles voor je kind

Katja ontmoet de 15-jarige Janne en haar ouders. Zij draait al jaren mee aan de top van het Nederlandse kunstschaatsen. Elke dag brengt haar moeder Janne naar schaatsbanen door het hele land.Meer Katja ontmoet de 15-jarige Janne en haar ouders. Zij draait al jaren mee aan de top van het Nederlandse kunstschaatsen. Elke dag brengt haar moeder Janne naar schaatsbanen door het hele land. Haar vader werkt keihard in zijn eigen taxibedrijf en al het geld dat binnenkomt gaat rechtstreeks naar de schaatscarrière van Janne. Maar met een hardwerkende vader en een moeder die dag en nacht klaarstaat voor Janne's schaatscarrière, is er niet altijd even veel aandacht voor broertje Teun. In de zomervakantie gaat Janne niet genieten van zes weken niets doen, maar juist extra veel trainen. Haar ouders hebben de afgelopen tijd flink gespaard zodat Janne zeven weken lang kan trainen in het Engelse Coventry. Haar Nederlands trainster Jolanda blijft de hele periode bij haar in Engeland. Maar dan krijgt Janne ruzie met Jolanda en keert ze, veel eerder dan gepland, terug naar Nederland. Maar wil Janne haar toekomst, waar zij en haar ouders jarenlang alles voor hebben gegeven, zomaar opgeven?Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alles voor je kind gemist

Uitzending gemist van Alles voor je kind? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Alles voor je kind, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Alles voor je kind gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Alles voor je kind? Hier kun je alle uitzendingen van Alles voor je kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!