Programma gemist?

Baby te huur op vakantie gemist?

30-08-2009 21:15

Baby te huur op vakantie - Aflevering 7

-Na het vertrek van de brugklassers, verhuizen de stellen weer van de camping terug naar het vakantiepark. Als Raiko en Chantal hun huisje binnenkomen, treffen ze daar de bejaarde dame Van Harn in een rolstoel aan. Daar schrikken ze even van. De eerste zorgmomenten zijn er al snel; ze helpen mevrouw Van Harn naar het toilet en ze zorgen dat ze haar medicijnen inneemt. De volgende ochtend worden Raiko en Chantal gewekt door hun bejaarde logee. Chantal helpt mevrouw Van Harn met aankleden en dan gaan ze op stap naar een grote flora- en faunatuin. Mevrouw van Harn geniet en vindt het gezellig met het stel. 's Avonds is het tijd voor bingo met de buren! -In het groene huis komt meneer van der Valk logeren. Ondanks dat hij pas 72 jaar is, woont hij al in een verzorgingshuis. Meneer van der Valk heeft een pittig leven achter de rug en houdt wel van een borreltje. Hij arriveert dan ook met een fles jonge jenever in zijn rollator. Die kan meteen de koelkast in! Omdat hij in zijn jeugd voor paarden heeft gezorgd en Charlotte ook een echte dierenliefhebster is, gaan Matthijs en Charlotte met hem op uitje naar de manege. Daar maken beide dierenvrienden een rondje te paard. 's Avonds is er een gezellig feestje voor jong en oud. Opa mag twee borreltjes en het is aan Matthijs en Charlotte om dit streng te controleren. -Deniz en Daphne krijgen de zorg voor meneer Wannet, een bijna blinde senior, die bij veel dagelijkse dingen hulp nodig heeft. Zo helpt Daphne hem met het douchen en vermaakt Deniz hem met allerlei spellen. Daphne en Deniz nemen meneer Wannet mee voor een bezoek aan zijn ouderlijk huis, waar hij veel herinneringen aan heeft. Hij is de twee dan ook heel dankbaar voor dit bezoek. Als Daphne gaat koken en daarbij een ingrediënt gebruikt waar Deniz niet van houdt, barst de bom. -In het blauwe huis dragen Proshat en Gaetan de zorg voor mevrouw Helweg, die het vervelend vindt dat ze met haar stoma zo afhankelijk is van anderen. Gaetan vervangt de eerste stoma, terwijl Proshat lekker doorslaapt. Maar als Proshat aan de beurt is en de stoma boven de wc vervangt, heeft ze pech: er komt urine op haar arm terecht. Terwijl Gaetan mevrouw Helweg helpt met het aantrekken van haar kousen, geeft ze hem een tip: Gaetan moet stoppen met té lief doen voor Proshat, want anders gaat het helemaal fout in hun relatie. Gaetan legt op zijn beurt uit hoe mevrouw Helweg ze kan sms'en. -Als later mevrouw Helweg en mevrouw van Harn, die in het oranje huis bij Raiko en Chantal logeert, op een terrasje zitten, bespreken ze uitvoerig hun koppels. Vooral mevrouw Helweg is nogal uitgesproken. Ze vindt de meiden erg verwend en de jongens verblind door liefde: het klopt niet. 'Van een mooie tafel kun je niet eten', besluit ze over Proshat.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Baby te huur op vakantie gemist

De vier koppels zullen aan den lijve ondervinden hoe het is om verantwoordelijkheid te hebben voor een baby, een peuter, een brugklasser of zelfs een bejaarde. Ze denken dat zij een gewone eengezinswoning in Rotterdam betrekken. Niets blijkt minder waar: in dit nieuwe experiment gaan de koppels met kinderen op vakantie, in een gezellig oer-Hollands bungalowpark. De schrik is dan ook groot als het enige wat ze in hun Rotterdamse eengezinswoning aantreffen een kofferset is, en een brief met de mededeling dat ze op vakantie gaan. De stelletjes worden op vakantie zwanger, maken een heuse bevalling mee en met de komst van de baby's komt er direct pure stress de vakantiehuisjes binnen! In het blauwe huis is de rolverdeling duidelijk vanaf het moment dat de baby's het huis binnenkomen. Gaetan neemt meteen het voortouw, terwijl Proshat na talloze keren 'Oh my God' te roepen snel teruggaat naar de badkamer, om daarna volledig opgemaakt de kinderen te ontvangen. En de poepluiers? Die zijn vanaf de eerste minuut voor Gaetan! Wie was nou nou ook alweer degene die later acht kinderen wilde? In het groene huis is het allemaal rozengeur en maneschijn. Charlotte en Matthijs doen letterlijk alles samen! Als mama de linkermouw aantrekt, doet papa de rechter.Maar als Matthijs vervolgens een proefhapje neemt uit een potje Olvarit, scheelt het weinig of hij had het weer uitgekotst. De eerste luier is ook geen succes. Matthijs presteert het om deze binnenstebuiten aan te doen bij de baby!Chantal uit het groene huis gaat met buurvrouw Daphne de stad in om een cadeautje te kopen voor de jarige baby Milanuit het roze huis. Maar een half uur na het afgesproken tijdstip van terugkomst, zijn de meiden nog steeds niet terug.En dus besluit Raiko, die de baby middagdutjes keurig in acht neemt, om dan maar vast naar boven te gaan met de baby. Endat valt helemaal verkeerd bij Chantal als ze thuiskomt! Dat belooft wat voor de rest van de vakantie! Ondertussen wordt in het roze huis van de eigenwijze Deniz en Daphne de eerste verjaardag van baby Milan gevierd. Hartstikke leuk,zou je denken, maar bij Deniz en Daphne breekt de stress uit. De hele familie komt namelijk langs om Milans verjaardag te vieren en dat vergt natuurlijk wat organisatorisch vermogen van kersverse ouders Deniz en Daphne.

Uitzending gemist van Baby te huur op vakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Baby te huur op vakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!