Programma gemist?

Blauw bloed extra gemist?

12-06-2010 19:25

Blauw bloed extra - Aflevering 8

In deze uitzending uitgebreid aandacht voor de mooiste spraakmakende liefdes in koninklijk Europa. Over precies één week zal de Zweedse kroonprinses Victoria het jawoord geven aan Daniel Westling. Hun relatie ging echter niet altijd alleen maar over rozen. 'Blauw Bloed' zet daarom, als opmaat naar dit sprookjeshuwelijk, andere bijzondere en spraakmakende romances op een rijtje. Daaronder ook de relatie van koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Zij kenden eigenlijk een zelfde soort romance als die van hun dochter Victoria met haar Daniel. Ook Silvia kwam als burger aan het Zweedse hof. En wat te denken van de Spaanse kroonprins Félipe, die als een blok viel voor een journaliste. Ondanks de bedenkingen van het Spaanse volk en zijn eigen ouders, volgde Félipe zijn hart en trouwde met zijn Letizia. Ook de liefde van de Belgische koning Albert en zijn van origine Italiaanse vrouw Paola moest vele stormen doorstaan. In de jaren zestig waren zij het gedroomde sprookjespaar van België, maar hun huwelijk kende ook zeer moeilijke tijden. De Britse kroonprins Charles spant misschien nog wel de kroon qua spraakmakende romance. Na zijn mislukte huwelijk met de alom geliefde prinses Diana keerde Charles terug in de armen van zijn grote liefde, Camilla Parker Bowles. En de Noorse koning Harald, hij moest maar liefst negen jaar wachten voor hij mocht trouwen met zijn geliefde Sonja. Want hoewel het koninklijk paar nu zeer geliefd is bij het volk, werd hun relatie in de jaren zestig niet direct geaccepteerd.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Blauw bloed extra gemist

Afl.: Special/Koningin Beatrix. Verslag van de leukste activiteiten en mooiste momenten van koningin Beatrix van hetafgelopen jaar. Zo zien we hoe de koningin de handen uit de mouwen steekt op Make a Difference Day en een prachtigonderwerp over de opvoeding van koningin Beatrix en haar drie zussen. Presentatie: Jeroen Snel

Uitzending gemist van Blauw bloed extra? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw bloed extra kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!