Programma gemist?

Fearfighters gemist?

13-06-2010 19:05

Fearfighters - Vliegangst

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan? Afl.: Vliegangst. Patrick (19) treint al tijden door Europa als jumpstyle dj. Een carrière in Azië ligt voor hem in het verschiet, maar daarvoor moet hij wel in het vliegtuig stappen. En dat wil Patrick absoluut niet. Karin (41) heeft al meer dan tien jaar niet gevlogen, omdat ze dat te eng vindt. Wel lastig als je als adviseur werkt voor de inspectie van de luchtvaart en wel eens een tripje moet maken. Bas (26) is helemaal weg van alles wat met vliegtuigen te maken heeft, maar het vliegen zelf vindt hij verschrikkelijk. Ooit hoopt hij zijn vriendin weer eens mee te kunnen nemen op een vliegvakantie. Presentatie: Manuel Venderbos.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Fearfighters gemist

Serie programma's waarin kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding vanangst-therapeut Yvette en presentator Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootstenachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan?

Uitzending gemist van Fearfighters? Hier kun je alle uitzendingen van Fearfighters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!