Programma gemist?

Cafe de liefde gemist?

14-06-2010 23:20

Cafe de liefde - Samen of alleen

Voor de derde keer trekken Bram van Splunteren en zijn team deze zomer voor Café de Liefde door Nederland, om het hedendaagse liefdesleven onder de loep te nemen. En de geheimen van de liefde anno 2010 te ontsluieren. Zijn mannen die zich niet willen binden slappe zakken of moeten vrouwen niet zo zeuren en die mannen gewoon hun promiscue leventje gunnen? Zijn cougars (vrouwen met veel jongere vriendjes) een modeverschijnsel of een feministische reactie op de oude bokken en hun groene blaadjes? En waarom hebben bakfietsvaders toch altijd zoveel sjans? Stevenen we af op een oorlog der seksen, waarin mannen en vrouwen met alle geoorloofde -en ongeoorloofde- middelen kijken wat er uit een relatie te halen valt? En waarom is de liefde toch zo ingewikkeld? Op zoek naar de antwoorden op deze en andere vragen, maakt Van Splunteren reportages door heel Nederland over mensen die worstelen met deze themas, en filosofeert met psychologen, relatietherapeuten en huwelijksmakelaars over de liefde. Afl.: Samen of alleen. Is geluk ook mogelijk zonder een vaste partner? 'Happiness not real unless shared', de legendarische laatste zin uit Sean Penns prachtige film Into the wild (2008) vormde de inspiratie voor deze uitzending waarin onder anderen het voormalig dakloze stel Johnny en Joop, allebei 50+, die na lange tijd alleen rond te hebben gezworven, gingen samenwonen en nu zelfs gaan trouwen. En de zestigers Bert en Francy die ooit in het geheim verliefd waren en nu na, 40 jaar en vele jaren van alleen leven, elkaar weer gevonden hebben. Therapeut Jan Geurtz vertelt over het gevaar van verslaving aan liefde en erkenning waarbij je jezelf verliest in de zogenaamde veiligheid van een relatie, waar echter geen ruimte meer is voor groei en geluk.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Cafe de liefde gemist

Café De Liefde is een serie televisieprogramma's van de VPRO rond de thema's seks, relaties en liefde. Vanaf 2 juli 2008 werd een zesdelige serie uitgezonden. Op 8 juni startte een achtdelige serie. De eindredactie en commentaarstem zijn van Bram van Splunteren. In de aan de serie gekoppelde website kunnen leden bloggen en daten.

Uitzending gemist van Cafe de liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Cafe de liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!