Programma gemist?

Cafe de liefde gemist?

21-06-2010 23:25

Cafe de liefde - Over oude bokken

groene blaadjes, cougars en cubs,Reportages. Bram van Splunteren en zijn team trekken door Nederland, om het hedendaagse liefdesleven onder de loep te nemen. En de geheimen van de liefde anno 2010 te ontsluieren. Zijn mannen die zich niet willen binden 'slappe zakken' of moeten vrouwen niet zo zeuren en die mannen gewoon hun promiscue leventje gunnen? Zijn 'cougars (vrouwen met veel jongere vriendjes) een modeverschijnsel of een feministische reactie op de oude bokken en hun groene blaadjes? En waarom hebben bakfietsvaders toch altijd zoveel sjans'? Afl.: Over oude bokken, groene blaadjes, cougars en cubs. Waarom vallen groene blaadjes eigenlijk op ouwe bokken? En wat zien al die aantrekkelijke jonge bachelors in een oudere rijpe vrouw? Zijn deze zogenaamde cougars een modeverschijnsel en gaat het hier alleen maar om de seks of is dit te makkelijk? Mylene de la Haye is zo'n moderne cougar en viel op de veel jongere muzikant Ralph de Jong. Ze hadden alleen een seksuele relatie waarin ze allebei hun vrijheid konden behouden, maar het ging mis toen ze toch verliefd op hem werd. Ook twintiger Gera heeft een twee keer zo oude vriend en is bang dat ze nooit een 'eerste keer' met hem kan beleven omdat hij alles al eerder met vorige vriendinnen heeft meegemaakt. En leraar Norbert werd stapelverliefd op zijn leerling Isabel, destijds zestien. Ze gingen er helemaal voor, maar het liep fout toen haar kinderwens ging spelen en hun zoon werd geboren. Wat zeker is, is dat er voor deze bokken, blaadjes, cougars en cubs heel wat te overwinnen valt in de liefde.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Cafe de liefde gemist

Café De Liefde is een serie televisieprogramma's van de VPRO rond de thema's seks, relaties en liefde. Vanaf 2 juli 2008 werd een zesdelige serie uitgezonden. Op 8 juni startte een achtdelige serie. De eindredactie en commentaarstem zijn van Bram van Splunteren. In de aan de serie gekoppelde website kunnen leden bloggen en daten.

Uitzending gemist van Cafe de liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Cafe de liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!