Programma gemist?

Because I'm a Girl - In Concert gemist?

26-06-2010 22:55

Because I'm a Girl - In Concert - Aflevering 1

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a girl concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland. Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in het kader van de campagne Because I am a Girl van Plan Nederland. Dertig Nederlandse muzikale talenten zoals Waylon, Caro Emerald, Alain Clark, Giovanca, Sara Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim Akkerman en Lisa Loïs doen belangeloos mee en komen hiermee op voor de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden. Ze brengen hun eigen nummers en vormen voor deze gelegenheid bijzondere duo's. Hiermee is een afwisselend muziekprogramma ontstaan dat bestaat uit uiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het concert Because I'm a Girl van Plan Nederland zullen Jeroen van der Boom en Xander de Buisonjé een spetterende versie van het nummer Ik kan het niet alleen van De Dijk ten gehore brengen. Ook Sara Kroos en Karin Bloemen vormen een duo. Zij zingen samen Free your mind van En Vogue. Maar ook een optreden van Sumera. Volgens velen was zij de beste zangeres van X-factor en had zij moeten winnen. Plan Nederland geeft haar opnieuw een podium om te laten zien wat zij in huis heeft. Zij zingt onder andere If I were a boy van een van haar grootste idolen: Beyoncé. Presentatie: Ruben Nicolaï.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Because I'm a Girl - In Concert gemist

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a Girl Concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland.Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in hetkader van de campagne Because I am a Girl van Plan Nederland. Dertig Nederlandse muzikale talenten zoals Waylon, CaroEmerald, Alain Clark, Giovanca, Sara Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim Akkerman en Lisa Loïs doen belangeloos mee enkomen hiermee op voor de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden. Ze brengen hun eigen nummers envormen voor deze gelegenheid bijzondere duo's. Hiermee is een afwisselend muziekprogramma ontstaan dat bestaat uituiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het concert Because I'm a Girl van Plan Nederland zullen Jeroen van der Boom enXander de Buisonjé een spetterende versie van het nummer Ik kan het niet alleen van De Dijk ten gehore brengen. OokSara Kroos en Karin Bloemen vormen een duo. Zij zingen samen Free your mind van En Vogue. Maar ook een optreden vanSumera. Volgens velen was zij de beste zangeres van X-factor en had zij moeten winnen. Plan Nederland geeft haaropnieuw een podium om te laten zien wat zij in huis heeft. Zij zingt onder andere If I were a Boy van een van haargrootste idolen: Beyoncé. Presentatie: Ruben Nicolaï.

Uitzending gemist van Because I'm a Girl - In Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Because I'm a Girl - In Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!