Programma gemist?

Cafe de liefde gemist?

28-06-2010 23:20

Cafe de liefde - Een kind als kroon op je relatie

Bram van Splunteren en zijn team trekken door Nederland om het hedendaagse liefdesleven onder de loep te nemen. En de geheimen van de liefde anno 2010 te ontsluieren. Zijn mannen die zich niet willen binden 'slappe zakken' of moeten vrouwen niet zo zeuren en die mannen gewoon hun promiscue leventje gunnen? Zijn 'cougars' (vrouwen met veel jongere vriendjes) een modeverschijnsel of een feministische reactie op de oude bokken en hun groene blaadjes? En waarom hebben bakfietsvaders toch altijd zoveel sjans? Afl.: Een kind als kroon op je relatie. Voor veel papa's en mama's ooit de ultieme droom. Maar wat als die liefdesbaby er eenmaal is en de liefde is over? Een zoektocht met bakfietsvaders en carrière-moeders naar de ideale balans in het moderne gezinsleven. O.a. met Astrid Theunissen, schrijfster van het boek Slappe Zakken. Nadat ze eindelijk de vader van haar kind had gevonden ging hij er nog tijdens haar zwangerschap vandoor. Is de man anno 2010 werkelijk een slappe zak en hoe zit het dan met al die zorgvaders? Orville Breeveld, oprichter van de VitamineVaders in de Bijlmer is zo'n gescheiden zorgvader die er alles aan doet om een goede vader te zijn voor zijn zoontje Desai, maar dit valt nog niet mee. En ook het cabaretduo Veldhuis & Kemper vindt juist dat al die zorgvaders met hun papadag eigenlijk de strijd der seksen hebben verloren. Presentatie: Bram van Splunteren.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Cafe de liefde gemist

Café De Liefde is een serie televisieprogramma's van de VPRO rond de thema's seks, relaties en liefde. Vanaf 2 juli 2008 werd een zesdelige serie uitgezonden. Op 8 juni startte een achtdelige serie. De eindredactie en commentaarstem zijn van Bram van Splunteren. In de aan de serie gekoppelde website kunnen leden bloggen en daten.

Uitzending gemist van Cafe de liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Cafe de liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!