Programma gemist?

Fearfighters gemist?

04-07-2010 19:00

Fearfighters - Naaldenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan? Afl.: Naaldenvrees. Het is nooit echt leuk om geprikt te worden, maar soms wel noodzakelijk. Dat beseffen Roy, Marieke en Saskia zich maar al te goed. Maar ze hebben liever pijn of een gezondheidsrisico dan dat een naald hun lichaam in gaat. Marieke (22) wordt haar hele leven al omringd door naalden. Haar vader is namelijk acupuncturist. Maar zelfs hij mag haar absoluut niet prikken. Saskia (22) wil dolgraag een tatoeage, maar durft niet naar binnen in een tattooshop. En Roy (23) wil nog liever onder narcose gebracht worden bij de tandarts dan dat hij een verdovingsprik krijgt. Presentatie: Manuel Venderbos.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Fearfighters gemist

Serie programma's waarin kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding vanangst-therapeut Yvette en presentator Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootstenachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan?

Uitzending gemist van Fearfighters? Hier kun je alle uitzendingen van Fearfighters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!