Programma gemist?

Cafe de liefde gemist?

12-07-2010 22:50

Cafe de liefde - Aflevering 19

Bram van Splunteren en zijn team trekken deze zomer door Nederland, om het hedendaagse liefdesleven onder de loep te nemen. En de geheimen van de liefde anno 2010 te ontsluieren. Zijn mannen die zich niet willen binden 'slappe zakken' of moeten vrouwen niet zo zeuren en die mannen gewoon hun promiscue leventje gunnen? Zijn 'cougars' (vrouwen met veel jongere vriendjes) een modeverschijnsel of een feministische reactie op de oude bokken en hun groene blaadjes? En waarom hebben bakfietsvaders toch altijd zoveel sjans? Over de worsteling met de liefde, oftewel: wat gebeurt er nadat de roze wolk is verdwenen? Wat als je je onvrij gaat voelen binnen je relatie zoals bij Hans en Bertie gebeurde? Na vijf jaar latten bloeit hun liefde (die nu al 36 jaar duurt!) als nooit tevoren en gaat Hans weer terug naar Bertie. Of wat gebeurt er met de liefde als je te weinig aandacht krijgt omdat de ander zijn kostbare tijd niet aan jou besteedt maar aan een tijdrovende hobby, zoals bij Jochem en Sophie? Sylvia en Willeke waren ooit getrouwd als man en vrouw. Totdat Sylvia besloot om vrouw te worden. Dit liefdeskoppel wordt gevolgd en te zien is hoe ze er samen zijn uitgekomen. Marte Kaan schreef een boek over de schaduwkanten van de liefde en putte hiervoor uit eigen ervaringen. Sinds de komst van een kind, worstelt ze nu met haar geliefde over zijn levensgevaarlijke beroep als oorlogsverslaggever. Presentatie: Bram van Splunteren.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Cafe de liefde gemist

Café De Liefde is een serie televisieprogramma's van de VPRO rond de thema's seks, relaties en liefde. Vanaf 2 juli 2008 werd een zesdelige serie uitgezonden. Op 8 juni startte een achtdelige serie. De eindredactie en commentaarstem zijn van Bram van Splunteren. In de aan de serie gekoppelde website kunnen leden bloggen en daten.

Uitzending gemist van Cafe de liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Cafe de liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!