Programma gemist?

Cafe de liefde gemist?

19-07-2010 22:40

Cafe de liefde - Aflevering 20

Vier singles worden gevolgd vanuit strandtent Timboektoe in Wijk aan Zee. Zon, strand, zee bieden hier de ideale omstandigheden voor singles om te flirten en op zoek te gaan naar een nieuwe relatie. Lukt het hun een nieuwe partner te vinden met wie het klikt? -Studente Lara (28) werkt als serveerster op Timboektoe (Wijk aan Zee) en komt net uit een relatie met een getrouwde man. Deze zomer hoopt ze haar ideale surfboy op het strand tegen te komen. Maar er lijkt altijd wel iets mis met de mannen die Lara leuk vindt. -Lerares Marica (33) is sinds kort weer single. Ze heeft altijd langdurige relaties gehad. Flirten en daten heeft zij hierdoor sinds haar middelbare schooltijd niet meer gedaan. In haar zoektocht naar een nieuwe partner gaat een compleet nieuwe wereld voor haar open. Ze begint met internetdaten en komt al snel iemand tegen met wie het klikt. Moet ze meteen toehappen of zich eerst nog dieper storten in het single bestaan vol spannende sms-jes, hyves en facebook, nu ze net de smaak van het daten te pakken heeft gekregen? -De Amsterdams juriste Ruth (35) wil nu eindelijk wel eens de man van haar leven vinden en zich met hem settelen. Maar de juiste man vinden voor een veeleisend type als Ruth is nog niet zo makkelijk. Het liefst wil ze een joodse man. Haar zoektocht begint daarom met een datinggoeroe in Israël. Ook schakelt Ruth een provocatief coach in om haar te helpen, maar uiteindelijk moet Ruth het toch helemaal zelf doen. -Joke (63) uit Bovenkarspel is eigenlijk al haar hele leven alleen, terwijl ze het liefste een vriend wil om samen oud mee te worden. Ook Joke gaat internetdaten, maar dat valt nog niet mee op de single markt voor oudere mannen. Deze senioren blijken nog kritischer dan de veeleisende vrouwelijke singles. In een ultieme poging onderneemt ze een ludieke actie op de Albert Cuyp in Amsterdam om te kijken hoe ze in de markt ligt.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Cafe de liefde gemist

Café De Liefde is een serie televisieprogramma's van de VPRO rond de thema's seks, relaties en liefde. Vanaf 2 juli 2008 werd een zesdelige serie uitgezonden. Op 8 juni startte een achtdelige serie. De eindredactie en commentaarstem zijn van Bram van Splunteren. In de aan de serie gekoppelde website kunnen leden bloggen en daten.

Uitzending gemist van Cafe de liefde? Hier kun je alle uitzendingen van Cafe de liefde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!