Programma gemist?

Blikvoer.tv gemist?

02-09-2009 22:13

Blikvoer.tv - Aflevering 3

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam. Over het meest populaire sociale netwerk van Nederland op het internet met de discussie: Ik hyve dus ik besta. Voor miljoenen mensen is het aantal vrienden op hyves een hypermodern statussymbool. Jong en oud 'zit' op hyves om zoveel mogelijk vrienden te verzamelen en gooien alle details van hun leven op het net. Het eerste wat ze doen als ze opstaan is hun hyves checken en krabbelen. Waarom? Waar komt deze behoefte vandaan? Is dit oké of misschien niet? Giel gaat de discussie aan met überhyver Jennifer Delano (24) en de oprichter van onthyven.nl Ricardo Thomas (24). Jennifer heeft bijna 3000 'vrienden' op hyves en Ricardo wil mensen op hun hyvesverslaving wijzen en ze onthyven. Presentatie: Giel Beelen.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Blikvoer.tv gemist

Alles komt samen: livetelevisie, debatteren via internet, online stemmen en meningen geven via Twitter en de webcam.

Uitzending gemist van Blikvoer.tv? Hier kun je alle uitzendingen van Blikvoer.tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!