Programma gemist?

André Rieu op het Vrijthof gemist?

02-09-2009 21:30

André Rieu op het Vrijthof - Aflevering 1

Registratie. Deze zomer geven André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, samen met verschillende solisten en koor, een fantastisch openluchtconcert op één van de mooiste en meest romantische pleinen van Nederland, het Vrijthof in Maastricht. Na zijn succesvolle tournee door Australië, is de koning van de wals weer terug in zijn geboortestad Maastricht voor een thuiswedstrijd. Kosten noch moeite zijn gespaard om van dit bijzondere optreden een ongekend muzikaal feest te maken. Vele solisten verlenen hun medewerking, waaronder Carmen Monarcha en Carla Maffioletti uit Brazilië, die vele prachtige opera- en musicalklassiekers ten gehore brengen. Ook verwelkomt André de operazangeres Marusia in Maastricht. Samen brengen zij in Australië het album Waltzing Mathilda uit, dat down under vrijwel direct op nummer één in de hitlijsten terechtkomt. Daarnaast mogen we nog een bijzondere gast toevoegen aan dit rijtje: de Duitse zanger Heino trakteert de fans op een onvergetelijk gastoptreden. En als dat alles nog niet genoeg is, bezorgt de spectaculaire en onvergetelijke opkomst van maar liefst 400 koperblazers alsnog kippenvel! Geniet van het concert vol heerlijke melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral heel veel romantiek.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

André Rieu op het Vrijthof gemist

André Rieu op het Vrijthof

Uitzending gemist van André Rieu op het Vrijthof? Hier kun je alle uitzendingen van André Rieu op het Vrijthof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!