Programma gemist?

Docs op 3: School voor reality-tv gemist?

02-09-2009 21:25

Docs op 3: School voor reality-tv - Aflevering 1

Documentaire. Nederland is de moeder van de reality tv. 60% van de Nederlandse jongeren wil beroemd worden en een reality-tv-show is dé manier om dit te bereiken. Werkelijkheid en fictie zijn achterhaalde begrippen en beroemdheid is een doel op zich geworden. Elke week doen duizenden mensen auditie voor reality-tv-shows. De competitie is genadeloos en de kans om door de audities te komen is klein. Hoe moet je opvallen, en als je in de show terechtkomt kun jij dan de druk aan om deze once in a lifetime kans te benutten? Dit kun je allemaal leren op de New York School for reality TV.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Docs op 3: School voor reality-tv gemist

Documentaire.

Uitzending gemist van Docs op 3: School voor reality-tv? Hier kun je alle uitzendingen van Docs op 3: School voor reality-tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!