Programma gemist?

2Doc: Verlegen om woorden gemist?

08-09-2015 22:59

2Doc: Verlegen om woorden - 2Doc: Verlegen om woorden

We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden nieuwe mogelijkheden creëren.Meer We volgen mensen die de strijd aangaan met hun laaggeletterdheid en we zien hoe kleine aangeleerde vaardigheden nieuwe mogelijkheden creëren. We laten hun vindingrijkheid zien, maar ook waar hun zelfredzaamheid stokt. Zij lopen aan tegen de vereisten van de maatschappij en vinden in deze groepen en cursussen een klankbord, waar ervaringen en tips worden uitgewisseld en de deelnemers elkaar steunen en aanmoedigen. Hun persoonlijke verhalen worden verweven met interviews met deskundigen. Zo wordt het proces inzichtelijk gemaakt waarin lezen en schrijven (opnieuw) deel uit gaat maken van iemands leven.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

2Doc: Verlegen om woorden gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Verlegen om woorden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Verlegen om woorden? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Verlegen om woorden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!