Programma gemist?

Alles draait om geld gemist?

24-07-2010 18:55

Alles draait om geld - Aflevering 11

Infotainmentmagazine. -Geen banken meer nodig! Rekeningen betalen doe je over het algemeen via de bank. Maar dat is vreselijk ouderwets. Trendwatcher Adjiedj Bakas vertelt op De Nederlandse Bank over de nieuwste trend van bankieren wereldwijd, en wat ons in Nederland te wachten staat. -Waarom is een vliegticket niet meer inclusief alle kosten? Als je vroeger ging vliegen, kocht je een ticket waar alles al in zat. Nu betaal je bij vliegmaatschappijen voor alles apart. Hoe komt dit? Onze vaste gast Henriƫtte Prast vertelt erover. -Weggegooid Geld: Het polderhoofdkanaal in Opsterland. De gemeente Opsterland wordt bij de aanbouw van een polderhoofdkanaal gedwarsboomd door de beschermde flora en fauna die daar leeft. In de rubriek 'Weggegooid Geld': het polderhoofdkanaal in Opsterland. -Kapotgemaakt na het willen hervormen van verzekeringsbranche. Peter Blok wilde de wereld van de verzekeringen hervormen en transparantie aan klanten bieden. Dit had tot gevolg dat zijn zaak kapot werd gemaakt en zelfs zijn familie werd bedreigd. Toch ging hij door. Presentatie: Astrid Joosten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alles draait om geld gemist

Uitzending gemist van Alles draait om geld? Hier kun je alle uitzendingen van Alles draait om geld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!