Programma gemist?

KRO Blootgewoon gemist?

29-07-2010 21:30

KRO Blootgewoon - De koordames en de voetballers

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De koordames en de voetballers. De 'koordames' poseren naakt voor de Catharijne Stichting ten behoeve van financiering van onderzoek naar imuunziektes en een groep voetballers gaat uit de kleren voor de Stichting Moed, die zich inzet tegen pesten en zinloos geweld. De acht vriendinnen kennen elkaar al jaren van een dameskoor, waar ze met veel plezier in zingen en hebben als goed doel gekozen voor de Catharijne Stichting, dat onderzoek naar imuunziektes financiert. Aanstichtster is Marianne, zij wil de opbrengst van hun deel van de kalender schenken aan de Catharijne Stichting omdat haar man Rian verzorgd wordt op de afdeling Reumatologie en Klinische Immunologie van het UMC. 'Rian, mijn lief, is ziek geworden met verschijnselen waarvan men aanvankelijk dacht dat het gordelroos was. Na een lange periode van vele onderzoeken bleek dat hij een ongeneeslijke imuunziekte heeft. Na talloze ziekenhuisopnames, vele behandelingen, waaronder zes chemokuren, en het leven tussen hoop en vrees, is hij van een puur buitenmens en stoere motorrijder nog slecht een schaduw van zichzelf. Dit voetbalteam heeft als goed doel gekozen voor Moed, onderdeel van de landelijke Stichting tegen Zinloos Geweld. Moed stimuleert en ondersteunt initiatieven voor verbetering van de woon-, werk- en leefomgeving en streeft naar een samenleving waarin iedereen zich bewust is van oorzaken en gevolgen van pesten en geweld. Dit wordt gedaan door middel van voorlichtingsprojecten, maar ook door acties in woonwijken en buurten en het begeleiden van activiteiten voor sportverenigingen. Arjen werkt bij de Stichting tegen Zinloos Geweld. Hun vriend Joost is een aantal jaar geleden zonder reden in elkaar geslagen na het uitgaan. Dat is de reden dat de jongens zich voor deze stichting inzetten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!