Programma gemist?

Alles draait om geld gemist?

31-07-2010 18:55

Alles draait om geld - Aflevering 12

Infotainmentmagazine. -Goede doelen. Op de Nederlandse Bank een gesprek over het geven van geld aan goede doelen. Hoe kun je het beste reclame maken voor een goed doel? En wat zijn de kenmerken van goede en slechte marketingcampagnes? -Altruïsme. Gesprek met emotie-econoom Henriette Prast over altruïsme. Wanneer zijn mensen bereid om een prestatie of dienst te leveren zonder eigenbelang, en wanneer niet? En hoe zit dit eigenlijk in de dierenwereld? -Weggegooid geld. Het reilen en zeilen in de krimpgemeente Emmen. Hoe gaat het met investeringen voor woonwijken, glastuinbouw en de dierentuin in deze Drentse stad? -Downshiften. In de huidige tijd van overconsumptie kiezen steeds meer mensen voor minder. Downshifters worden ze genoemd. Zij verruilen hun goedbetaalde en stressvolle banen voor een leven met meer rust en kwaliteit. Dat ze daarbij ook minder verdienen, nemen ze voor lief. -In 'De Lichtkrant': hoeveel geld geven wij in Nederland aan goede doelen? Presentatie: Astrid Joosten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alles draait om geld gemist

Uitzending gemist van Alles draait om geld? Hier kun je alle uitzendingen van Alles draait om geld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!