Programma gemist?

Alles draait om geld gemist?

07-08-2010 18:50

Alles draait om geld - Aflevering 13

Infotainmentmagazine. -Op 'De Nederlandse Bank'. Achteraf betalen voor producten of diensten en zelf bepalen wat je betaalt komt steeds vaker voor. In sommige branches begint het zelfs een trend te worden. Op 'De Nederlandse Bank' vertellen drie ondernemers hoe het in hun branche te werk gaat en of het genoeg brood op de plank brengt. -Geld en emotie. Stel, je hebt kaartjes gekocht voor een dure voorstelling en je verliest de kaartjes onderweg naar het theater. De meeste mensen kopen dan geen nieuwe kaartjes. Maar, stel dat je op weg bent naar het theater en je verliest onderweg het geld voor de kaartjes. Wat doe je dan? De meeste mensen kopen alsnog kaartjes, terwijl je in beide gevallen hetzelfde bedrag bent kwijtgeraakt! Hoe kan dit? Emotie-econome Henriette Prast legt het uit. -Weggegooid geld. In Limburg worden twee beveiligde tunnels onder de rijksweg A73 gebouwd. Is het fileprobleem bij Roermond nu eindelijk opgelost? En hoeveel heeft dit grapje gekost? -Crowdfunding. Mocht je niet het geld hebben om jouw pas geschreven boek uit te geven, dan kun je aan particulieren via het internet vragen om mee te investeren. Op de bank drie ondernemers die iets met 'crowdfunding' doen. -In de rubriek 'De lichtkrant': hoeveel geld geven wij per jaar aan boeken uit? Presentatie: Astrid Joosten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alles draait om geld gemist

Uitzending gemist van Alles draait om geld? Hier kun je alle uitzendingen van Alles draait om geld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!