Programma gemist?

Dit is de dag gemist?

11-09-2015 09:15

Dit is de dag - Dit is de dag

In de nacht van 28 oktober 2014 wordt in de Fritz Conijnstraat in Amsterdam Slotermeer een baby gevonden in een afvalcontainer.Meer In de nacht van 28 oktober 2014 wordt in de Fritz Conijnstraat in Amsterdam Slotermeer een baby gevonden in een afvalcontainer. Rond vijf uur in de vroege morgen komt Tresja Wolting thuis uit haar werk en hoort vanuit de afvalcontainer in haar straat een baby huilen. Ze aarzelt geen moment en belt 112. Het babymeisje komt onderkoeld maar gezond uit de container. De vondst van het meisje is groot landelijk nieuws. Tresja doet voor het eerst haar verhaal over die bijzondere vondst. Evenals Lars Petit, de agent die die nacht als eerste ter plaatse is. Het gaat goed met het meisje, maar de moeder is nog altijd onvindbaar en de zaak onopgelost. Dit is de Dag reconstrueert met betrokkenen die bewuste nacht en volgt het intensieve onderzoek in deze zaak.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Dit is de dag gemist

Uitzending gemist van Dit is de dag? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Dit is de dag, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Dit is de dag gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Dit is de dag? Hier kun je alle uitzendingen van Dit is de dag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!