Programma gemist?

Alles draait om geld gemist?

14-08-2010 18:55

Alles draait om geld - Aflevering 14

Infotainmentmagazine. -Cybercrime. Als we 's avonds naar bed gaan, doen we de deur op slot om ongewenste mensen buiten te houden. Maar wat we vaak niet door hebben is dat, door onvoldoende beveiliging op onze computer, ongewenste personen vrij toegang hebben tot al onze gegevens. Zo kunnen zij ons op verschillende manieren bestelen. Adjiedj Bakas vertelt over de nieuwste ontwikkelingen van 'cybercrime'. -Geld en emotie. Emotie-econome Henriette Prast laat zien hoe eerlijk we zijn met geld. Als we bijvoorbeeld een portemonnee op straat vinden, brengen we die dan terug naar de rechtmatige eigenaar? Een test. -Weggegooid geld. De gemeente Rotterdam zat met een parkeerprobleem. Daarom werden ondergrondse parkeergarages gebouwd, die al snel de 'blunderput' werden genoemd. Waarom is het allemaal mis gegaan? -In de rubriek De Lichtkrant: hoeveel betalen we in Nederland per jaar aan advocaten? Presentatie: Astrid Joosten.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Alles draait om geld gemist

Uitzending gemist van Alles draait om geld? Hier kun je alle uitzendingen van Alles draait om geld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!