Programma gemist?

Blauw bloed extra gemist?

05-09-2009 19:45

Blauw bloed extra - Aflevering 4

In de laatste Blauw Bloed Extra van deze zomer zenden wij ditmaal de mooiste reportages uit over Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Blauw Bloed filmde vele ontroerende, mooie en glamoureuze momenten met het kroonprinselijk paar.Zo zien we de fotosessie van het paar tezamen met hun drie dochters, Amalia, Alexia en Ariane, op het strand van Wassenaar afgelopen juli. Niet alleen namen Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima uitgebreid de tijd om te poseren met hun gezin, ook beantwoordden zij diverse vragen van de toegestroomde media.Verder de reportage die presentator Jeroen Snel maakte in Roemenië, waar hij Prinses Máxima op de voet volgde toen zij daar een bezoek bracht in het kader van haar werkzaamheden voor de Verenigde Naties op het gebied van microkrediet. Prinses Máxima licht in een persoonlijk interview haar bezigheden toe.Ook zien we de meer glamoureuze kant van het kroonprinselijk paar tijdens het bijwonen van diverse premières, waaronder die van de Nederlandse film Wit Licht, met Marco Borsato in de hoofdrol. Niet alleen voor die gelegenheid trokken Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima hun mooiste outfits aan, ook de première van Mapenzi Tamu, een initiatief van Amref Flying Doctors, mocht op hun koninklijke aandacht rekenen.Verder nog een kijkje in de juwelenkist van Prinses Máxima. De ene keer klassiek, de andere keer modern, Prinses Máxima weet iedere keer weer verrassend uit de hoek te komen op juwelengebied.Dit en nog veel meer in de uitzending van Blauw Bloed, zaterdag 5 september, 19.34 uur.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Blauw bloed extra gemist

Afl.: Special/Koningin Beatrix. Verslag van de leukste activiteiten en mooiste momenten van koningin Beatrix van hetafgelopen jaar. Zo zien we hoe de koningin de handen uit de mouwen steekt op Make a Difference Day en een prachtigonderwerp over de opvoeding van koningin Beatrix en haar drie zussen. Presentatie: Jeroen Snel

Uitzending gemist van Blauw bloed extra? Hier kun je alle uitzendingen van Blauw bloed extra kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!