Programma gemist?

KRO Blootgewoon gemist?

19-08-2010 21:30

KRO Blootgewoon - De pretparkcollega's en co-assistentes

Serie reportages waarin verschillende groepen mensen uit de kleren gaan voor een door hen gekozen persoonlijk goed doel. Afl.: De pretparkcollega's en co-assistentes. -De pretparkcollega's. Deze groep heeft gekozen voor het Autismefonds als goed doel. Het Autismefonds is opgericht en gelieerd aan de NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) met het doel fondsen te werven voor onderzoek, voorlichting, educatie en lotgenotencontact. Het fonds komt op voor de belangen van kinderen met autisme en hun ouders, van mensen met autisme zelf, hun partners en familie. Ruim één procent van de Nederlanders, ca. 190.000 mensen, heeft een vorm van autisme. -De co-assistentes gaan uit de kleren voor Villa Joep. Joep werd viereneenhalf jaar oud. Er werd bij hem een neuroblastoomtumor in zijn buik ontdekt. Joep heeft gevochten voor zijn leven en alle zware medische behandelingen moedig doorstaan. Helaas mocht het niet baten. De co-assistentes hebben om deze reden Villa Joep opgericht. De frustratie is dat de genezingskans van het meest agressieve type neuroblastoom schrikbarend laag is (20%). Deze kunnen volgens Villa Joep omhoog. Presentatie: Anita Witzier.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

KRO Blootgewoon gemist

De KRO biedt de kans jouw goede doel onder de aandacht te brengen op de best bekeken zender van Nederland. Endaarvoor wil je best met een groep collega's of vrienden naakt op de foto, toch?

Uitzending gemist van KRO Blootgewoon? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Blootgewoon kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!