Programma gemist?

Filmlab: Allez gemist?

13-09-2015 23:47

Filmlab: Allez - Filmlab: Allez

Viens!,Een coming-of-age documentaire over het afscheid van een hechte woongroep, bestaande uit negen jonge vrouwen, in de rafelrand van Maastricht.Meer De woongroep ‘Mandril’ in Maastricht bestaat uit negen jonge vrouwen. Ze leven intensief samen omdat ze geloven in de kracht van het samenwonen in een woongroep. Het delen van hun idealen, emoties en bezittingen heeft ervoor gezorgd dat ze in de paar jaar dat ze al samenwonen een hechte familie zijn geworden. De zusjes Anna (24) en Amber (22) wonen ook in de woongroep. Amber staat op het punt om af te studeren en maakt grote plannen voor de toekomst. Anna weet nog niet zo goed wat ze wilt en kijkt nogal op tegen het moment van afscheid. Met het afstuderen van Amber vertrekken nog een paar leden van de woongroep. Zou de woongroep nog wel hetzelfde zijn zonder hen? En nemen ze met het afscheid van elkaar ook afscheid van hun idealen? Deze energieke documentaire neemt je mee naar jonge idealisten van nu, op een kruispunt in hun leven, op weg naar een onzekere toekomst. Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Filmlab: Allez gemist

Viens!,Uitzending gemist van Filmlab: Allez, Viens!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Filmlab: Allez, Viens!, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Filmlab: Allez, Viens! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Filmlab: Allez? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Allez kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!