Programma gemist?

Holland Sportzomer gemist?

23-08-2010 20:30

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. Niet één sport staat centraal maar een serie films over diverse sporten. Met reportages over de beroemde paardenraces van Royal Ascot en de jaarlijkse palio (roeirace) in het Italiaanse La Spezia. In deze aflevering ook de weiscam-filmpjes (extreem vertraagse beelden) van volleybalster Manon Flier en synchroonspringers Levy Rosalina en Vilmar Aarding. En de terugkeer van de Nederlandse NBA-speler Francisco Elson naar het Henegouwenplein in Rotterdam, waar hij het basketballen leerde. Presentatie: Wilfried de Jong.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!