Programma gemist?

Geschiedenisgasten gemist?

27-08-2010 09:15

Geschiedenisgasten - Geschiedenisgasten: Ad van Liempt

Marnix Koolhaas gaat in gesprek met respectievelijk Maarten van Rossem, Nelleke Noordervliet, Hans Goedkoop, Jolande Withuis en Ad van Liempt. Iedere gast laat een aantal door hem of haar geselecteerde fragmenten zien. De uitzending wordt besloten met de integrale vertoning van een documentaire, ook gekozen door de gast. Afl.: Geschiedenisgasten: Ad van Liempt. Ad van Liempt: Een gelukkige tijd (NPS, 1998). Documentaire over een groep bevoorrechte joden die vrijwel allemaal de oorlog overleefden. De makers, Paul Cohen en Oeke Hoogendijk reconstrueren aan de hand van interviews met overlevenden de bizarre geschiedenis van deze zogenaamde 'Barneveldgroep', zoals de bevoorrechte joden genoemd werden. Presentatie: Marnix Koolhaas.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Geschiedenisgasten gemist

Persoonlijke herinneringen aan de Nederlandse geschiedenis van de twintigste eeuw. Metonder meer het popfestival in Kralingen in 1970, de treinramp in Harmelen in 1962, Radio Kootwijk in de TweedeWereldoorlog en de sluiting van de laatste kolenmijnen in 1975

Uitzending gemist van Geschiedenisgasten? Hier kun je alle uitzendingen van Geschiedenisgasten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!