Programma gemist?

KRO's XXS gemist?

29-08-2010 21:10

KRO's XXS - Aflevering 7

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden. Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nu dagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen van deze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike en moeder Sandra. Yvon Jaspers bezoekt Fleur, Stella, Mike, Lotte en Sandra nog een keer. Waar staan ze nu in hun gevecht tegen de anorexia? De oma van Lotte (14) is jarig. Samen met haar zus Robin wil Lotte een mooie foto laten maken. Met Yvon bezoeken ze een fotostudio. Tijdens de shoot ontpopt Lotte zich tot een waar model. Ze straalt! Fleur (25) haar zus gaat trouwen. In het huwelijksbootje stappen is voor Fleur een grote droom. En terwijl haar zus haar ja-woord geeft, is Fleur maar bezig met een ding: haar eigen ja-woord aan de bruidstaart... Sandra (39) is in geen jaren met haar kinderen een weekendje weg geweest. Dat bracht veel te veel stress met zich mee die ze niet aan kon. Nu het wat beter gaat, durft Sandra het aan om met ze naar een vakantiepark te gaan! Yvon zwaait het gezin uit. Stella (19) is een aantal maanden thuis na haar ontslag uit de kliniek. Ze heeft haar draai in het studentenleven weer aardig gevonden en... is verliefd! Mike (19) is opgenomen in een kliniek. Yvon loopt een dagje met hem mee en ontdekt dat Mike blij is met zijn opname, maar dat het moeten eten wel een flinke klus is... Presentatie: Yvon Jaspers.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

KRO's XXS gemist

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden, gelukkig te zijn.Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nudagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen vandeze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike enmoeder Sandra. Zij hopen samen met Lotte, Fleur en Stella op een betere toekomst. Lukt het hen om de anorexia teoverwinnen? Mike (19) werkt in een bakkerij en dat betekent vroeg opstaan, zwaar lichamelijk werk en elk moment van dedag geconfronteerd worden met allerlei lekkernijen. Yvon bezoekt Mike op zijn werk, want ze vraagt zich af hoe hij zijnwerk volhoudt op die ene cracker die hij per dag eet. Fleur (25) kookt voor Yvon een warme maaltijd. En daar gaat vooreen anorexia-patiënt heel wat spanning aan vooraf. Wat ga ik maken? En belangrijker nog: kan ik het veilig mee eten?Lotte (14) moet de gesloten afdeling van het ziekenhuis verlaten. Niet omdat ze op haar streefgewicht zit, maar omdatze haar daar niet meer kunnen helpen. Lotte moet nu proberen thuis op eigen krachten aan te komen. Yvon haalt Lottesamen met haar moeder op. Gaat het Lotte lukken om thuis wel te eten? Presentatie: Yvon Jaspers.

Uitzending gemist van KRO's XXS? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's XXS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!