Programma gemist?

Door 1 deur gemist?

31-08-2010 21:00

Door 1 deur - Aflevering 1

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannen voet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aan de slag en verbetert hun verstoorde verhouding? Of is dat te veel gevraagd en kunnen ze nog steeds niet samen door één deur? Elaines ouders zijn gescheiden toen ze zeven was en hun contact is altijd zeer moeizaam geweest. Elaine wil dolgraag dat dit verandert; ze hoopt dat haar ouders voortaan, zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig kunnen zijn en dat ze niet meer hoeft te kiezen tussen pa of ma. Helpt haar deelname aan dit programma daarbij of zit het er echt niet in? Sofie van den Enk gaat in gesprek met zowel Elaine als haar beide ouders. De problematiek in dit programma ligt Sofie na aan het hart. Ook haar ouders zijn gescheiden en korte tijd verliep hun contact niet helemaal soepel. 'Daarna ging het gelukkig beter. Bij mijn afstuderen kreeg ik van hen een leren tas. Een heel mooi cadeau, maar nog veel mooier was dat het van hen samen was...'. Presentatie: Sofie van den Enk.
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Door 1 deur gemist

Sofie van den Enk gaat met een videoboodschap naar de gescheiden ouders van de zeventienjarige Elaine, die op gespannenvoet met elkaar leven. Elaine vraagt ze in het filmpje samen te komen klussen nu ze op kamers gaat. Gaan de ouders aande slag en verbetert hun verstoorde verhouding? Of is dat te veel gevraagd en kunnen ze nog steeds niet samen door ééndeur? Elaines ouders zijn gescheiden toen ze zeven was en hun contact is altijd zeer moeizaam geweest. Elaine wildolgraag dat dit verandert; ze hoopt dat haar ouders voortaan, zonder spanningen, bij belangrijke gebeurtenissenaanwezig kunnen zijn en dat ze niet meer hoeft te kiezen tussen pa of ma. Helpt haar deelname aan dit programma daarbijof zit het er echt niet in? Sofie van den Enk gaat in gesprek met zowel Elaine als haar beide ouders. De problematiekin dit programma ligt Sofie na aan het hart. Ook haar ouders zijn gescheiden en korte tijd verliep hun contact niethelemaal soepel. 'Daarna ging het gelukkig beter. Bij mijn afstuderen kreeg ik van hen een leren tas. Een heel mooicadeau, maar nog veel mooier was dat het van hen samen was...'. Presentatie: Sofie van den Enk.

Uitzending gemist van Door 1 deur? Hier kun je alle uitzendingen van Door 1 deur kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!