Programma gemist?

Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist?

20-09-2015 16:25

Het Beste van 10 jaar Vals Plat - Het Beste van 10 jaar Vals Plat

-Karin Rensen is net gescheiden van haar man maar ze woont nog met hem in hetzelfde huis. -Hakan Koc (30) is een schoenmaker met een eigen schoenmakerij in Amsterdam-West.Meer -Karin Rensen is net gescheiden van haar man maar ze woont nog met hem in hetzelfde huis. Vier jaar geleden besloot Karin om zonder haar man, samen met haar dochter Sacha, op vakantie te gaan naar Egypte. In Egypte werden moeder en dochter verliefd op twee Egyptische mannen. Sindsdien is Karins leven een chaos. Ze woont half in Egypte en half in Nederland en haar relatie met Hassan is erg ingewikkeld geworden. Hij lijkt steeds maar meer geld van haar te willen. Maar tegen alle adviezen in blijft Karin geloven in de liefde, in het sprookje waar ze vier jaar geleden in terecht was gekomen. -Hakan Koc (30) is een schoenmaker met een eigen schoenmakerij in Amsterdam-West. Hij repareert schoenen maar daarnaast ontwerpt en maakt hij ze ook zelf. Hakan heeft daarvoor geen opleiding gehad en is dus volkomen autodidact. Steeds meer klanten weten hem te vinden, maar vanzelfsprekend is deze carrière bepaald niet. Als 14-jarige komt hij als illegaal naar Nederland, op school gaat het totaal niet, en vrijwel iedere baan die volgt, eindigt in ontslag vanwege zijn opvliegende karakter en zijn onvermogen om te communiceren. Zijn leven dreigt op een mislukking uit te lopen, totdat hij bij een kennis van zijn vader komt die schoenmaker is. Bij hem leert hij het ABC van het schoenmaken kennen. Als hij in 2008 de zaak kan overnemen lijkt hij zijn draai te vinden. Hakan is eigen baas en leert door het contact met klanten steeds beter te communiceren. Het zelf ontwerpen van schoenen neemt een steeds belangrijker plek in zijn leven in. 'Van niets iets maken', is dan ook een metafoor voor Hakans leven.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist

Uitzending gemist van Het Beste van 10 jaar Vals Plat? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Beste van 10 jaar Vals Plat, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Beste van 10 jaar Vals Plat gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Beste van 10 jaar Vals Plat? Hier kun je alle uitzendingen van Het Beste van 10 jaar Vals Plat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!