Programma gemist?

How Nature works gemist?

20-09-2015 19:17

How Nature works - How Nature works

Seizoensgebonden bossen vormen een heel bijzonder ecosysteem. Twee keer per jaar krijgen alle levende wezens er te maken met drastische veranderingen in hun omgeving: in de lente en in de herfst.Meer Seizoensgebonden bossen vormen een heel bijzonder ecosysteem. Twee keer per jaar krijgen alle levende wezens er af te rekenen met drastische veranderingen in hun omgeving: in de lente en in de herfst. Het hele ecosysteem moet zich dan op hetzelfde moment transformeren en aanpassen. Dat lukt slechts als alle dieren en planten perfect op elkaar zijn afgestemd en samenwerken. Deze aflevering speelt zich bijna helemaal af in de bossen van Noord-Amerika. De programmamakers volgen er de wisseling van de seizoenen in de loop van een jaar en zien de gevolgen daarvan voor dieren en planten. Hoogtepunten zijn de acrobatische sprongen van eekhoorns van boom naar boom in de herfst, de manier waarop lynxen de winter overleven en het belang van vissende beren voor het bos.Minder
Kijk hier jouw gemiste uitzending!
Een moment geduld, jouw uitzending worden geladen...

How Nature works gemist

Uitzending gemist van How Nature works? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van How Nature works, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van How Nature works gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van How Nature works? Hier kun je alle uitzendingen van How Nature works kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!